III edici贸 del premi de C貌mic pels Drets Humans i la Ciutadania Global

La sala d’actes del聽Centre Cultural Metropolit脿 Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat s’ha quedat聽petita per acollir, l’1 de desembre,聽l’acte de lliurament聽de la III edici贸 del premi de C貌mic pels Drets Humans i la Ciutadania Global, que ha guardonat聽els alumnes Aitana S谩nchez i V铆ctor S谩nchez, del Centre d’Estudis Jaume Balmes,聽per una tira de c貌mic sobre la guerra. Ainhoa Rodr铆guez i Luc铆a Gago, de l’Escola Ramon聽Muntaner, s’han endut la menci贸 especial del jurat.

Aquest premi es convoca com a cloenda dels tallers de C貌mic pels Drets Humans i la Ciutadania Global, que fan servir el c貌mic com a instrument perqu猫 l’alumnat reflexioni sobre temes diversos (relacions internacionals, viol猫ncia de g猫nere, racisme, la crisi dels refugiats, el paper de la solidaritat…). La tercera edici贸 de l’activitat, impulsada聽pel Programa de Cooperaci贸 i Solidaritat de l’Ajuntament de L’Hospitalet (amb la col路laboraci贸 de la Fundaci贸 Solidaritat UB), ha arribat a prop de 500 alumnes聽de 5猫 de prim脿ria de 12 centres de la ciutat.

El聽jurat del III premi l’han integrat Antoni Guiral, de la Federaci贸 d’Institucions Professionals del C貌mic (FICOMIC); Albert Monteys, dibuixant de c貌mic; Josep Llu铆s Alay, de la Diputaci贸 de Barcelona; Xavier L贸pez, de la Fundaci贸 Solidaritat UB, i Nicolas Cort茅s, del Programa de Cooperaci贸 i Solidaritat de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework