Portal PAULA

infografia_okA4bEl Portal PAULA (Pau a l’aula) és una iniciativa conjunta de l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP) de la Universitat de Barcelona i la Fundació Solidaritat UB, que busca fomentar la integració curricular de l’educació en drets humans i ciutadania global a través de la recerca com a estratègia didàctica.

Entre els seus projectes destaquen “Recerca per a la Ciutadania Global” i “Vers un batxillerat de recerca compromesa” (2023-2025). Aquest últim segueix la línia de treball de “Pandèmia, migracions i canvi climàtic” (2021-2023) i ”Interdependents, corresponsables” (2016-2020) i, com a eina de treball, disposa del Mapamundi dels Drets Humans.

Pel que fa al present espai web, es concep com un centre de recursos educatius íntegrament disponibles per internet i especialitzats en cultura de pau. Aquí trobaràs materials elaborats tant per la pròpia iniciativa com per centres d’ensenyament, ONGs i altres agents educatius; els quals s’han classificat per etapes educatives i matèries.

El portal s’actualitza en el marc de projectes desenvolupats amb el suport de diferents administracions públiques.

Crèdits

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework