Propostes de recerca per a 4t d’ESO i Batxillerat

Sabies que les iniciatives de cooperació i solidaritat internacional que es desenvolupen al teu municipi poden proporcionar-te un tema i un objectiu d’investigació per al teu treball de recerca de batxillerat?

Aquestes iniciatives obren múltiples possibilitats d’estudi en l’àmbit de la seguretat humana i la cohesió social en la globalització i, per tant, ofereixen multitud d’idees per al desenvolupament del teu treball.

Per dur-lo a terme, els veïns i veïnes i entitats implicades en la cooperació internacional al teu municipi poden ser una font primària d’informació per a la teva recerca.

A més a més, pots enfocar el teu treball en funció de la modalitat de batxillerat que estàs cursant i, per exemple, documentar noves experiències de cooperació, participació, cohesió social, transformació i canvi; difondre les possibilitats de participació dels joves en projectes de cooperació internacional, o bé dissenyar solucions tecnològiques que donin resposta a necessitats de la cooperació internacional; entre moltes d’altres possibilitats.

Què et sembla? Vols conèixer propostes més concretes? En el marc del programa Recerca per a la Pau, la Fundació Solidaritat de la UB n’ha presentat algunes a instituts de sis municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona; les quals, durant els mesos de juny i juliol del 2015, s’estan donant a conèixer en una exposició simultània de pòsters als sis municipis participants. En cas que aquestes propostes siguin escollides per l’alumnat, els treballs de recerca que se’n deriven reben l’assessorament de la Fundació fins al seu lliurament.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework