Assessorament d’estudiants

Suport complementari a la tutoria, que ofereix orientació personalitzada de l’alumnat interessat a investigar qüestions de justícia global (justícia ambiental, justícia de gènere, justícia econòmica i refugi) o a explorar l’impacte del seu tema de recerca en els drets humans.

L’assessorament es realitza en sessions d’1 hora amb grups de 5-10 estudiants. La participació de l’alumnat a cada sessió es manté voluntària fins a la finalització de la recerca a segon de batxillerat.

A criteri del centre, les trobades poden tenir lloc en horari lectiu o a la tarda, a l’institut, a la UB o per la plataforma virtual del centre.

Durant l’estiu, l’assessorament de treballs de recerca continua amb trobades setmanals que reuneixen estudiants de diferents centres.

L’assessorament es planteja com un reforç a la tutoria, de manera que, després de cada trobada amb l’alumnat, s’elabora un informe de les orientacions proporcionades sobre la recerca, que es fa arribar a la coordinació del TR i al tutor/a de recerca corresponent.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework