олыбельные мира / Lullabies of the world / Les chansons berceuses du monde

En rus, anglès i francès. Projecte de Metronome Film, amb la col·laboració de l’agència federal de cultura i cinematografia de la Federació Russa, de creació d’animacions basades en cançons de bressol de diferents llocs del món. A l’espai web es poden descarregar els vídeos, que reflecteixen tradicions pròpies de la cultura representada, acompanyades de les melodies en la llengua original. Es tracta d’un interessant material per a treballar la diversitat a les aules d’Infantil.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework