11 vida en 11 maletas

Enlla莽 al recurs
Autoria: Fundaci贸 Advocacia Espanyola
Any: 2017
Etapa: Batxillerat, Universitat i EPA
Idioma: Castell脿
Exposici贸 que recull 11 hist貌ries de persones que han fugit i fugen de la guerra, la intoler脿ncia o la mis猫ria i han picat a les portes d’Europa.

Cada testimoni s’acompanya de la reflexi贸 d’un/a periodista, activista en Drets Humans, escriptor/a…

La Fundaci贸 Advocacia Espanyola reflexiona: “L’obligaci贸 dels governs 茅s protegir aquestes persones i la de l’Advocacia, defensar-les i denunciar totes les vulneracions que es produeixin. La de tots, com a ciutadans, 茅s tractar-les com el que s贸n: homes i dones que han nascut lliures i iguals a nosaltres”.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework