12 metres

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: INS Marianao (Sant Boi de Llobregat)
Any: 2016
Etapa: 4t d’ESO

En el marc de la Xarxa de compet猫ncies b脿siques (curs 2015-2016), projecte que consisteix a muntar al vest铆bul de l鈥檌nstitut una exposici贸 de 12 metres que representi gr脿ficament els moments clau del cicle de la vida lligats a personatges, objectes i fets primordials de la Hist貌ria mundial que es treballen des de diferents mat猫ries.

L’origen del projecte 茅s la detecci贸 per part del professorat que a l’alumnat li manca una visi贸 clara i general de temes hist貌rics considerats essencials, moments que han estat decisius i que els i les estudiants no veuen com un tot sin贸 com a parts dins de mat猫ries a茂llades. Amb aquest projecte, doncs, el professorat busca que els i les alumnes tinguin una visi贸 global i contextualitzada d鈥檃quests moments especials i personatges clau i que els s脿piguen situar en el temps alhora que saben explicar les raons per qu猫 van ser tan importants.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework