A Guind脿vols en parlem

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: INS Guind脿vols (Lleida)
Any: 2016
Etapa: 3r d’ESO

En el marc de la Xarxa de compet猫ncies b脿siques (curs 2015-2016), aquest treball per projectes convida l’alumnat a exposar qu猫 en saben del negoci global de les drogues i, a partir de la visita a l’exposici贸 virtual ‘Hablemos de Drogas’ i la consulta de v铆deos i not铆cies relacionades amb el tema, fer recerca per equips sobre qu猫 suposa aquest negoci.

En una segona fase, el repte 茅s redactar i simular la votaci贸 d鈥檜na llei sobre drogues de la mateixa manera que es faria en el Parlament de Catalunya.

Per a l’avaluaci贸, cada estudiant ha d鈥檈laborar el seu propi dossier relacionat amb l鈥檈xposici贸 virtual i els v铆deos i articles treballats a classe; i es tenen en compte: la capacitat de treball en equip, l鈥檃rgumentaci贸 escrita i oral, la capacitat de generar debat i la valoraci贸 cr铆tica de les propostes de la resta de la classe.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework