Obrim una finestra al m贸n

Acc茅s a l’experi猫ncia (M茅s informaci贸 a la pestanya聽Tallers)
Any:聽2008
Etapa:聽ESO

Amb el lema “Aprendre investigant”, un dels objectius d’aquesta experi猫ncia educativa (III Premi Vicent Ferrer) 茅s descobrir i investigar altres realitats i, d’aquesta manera, redescobrir la pr貌pia.

La seva din脿mica de treball segueix el model investigatiu, que es fonamenta en una visi贸 constructiva i investigadora del desenvolupament hum脿, en una concepci贸 sist猫mica i complexa de la realitat i dels processos d’ensenyament aprenentatge i en una perspectiva cr铆tica i social de l’ensenyament.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework