Estudiants de batxillerat formen un grup de recerca sobre la crisi del refugi

Una quinzena d’estudiants de batxillerat han participat aquest dimecres, 8 de març de 2017, a la Trobada d’assessorament de recerques sobre el conflicte de Síria i la crisi del refugi, que la Fundació Solidaritat UB ha organitzat en el marc del projecte “El conflicte de Síria en la recerca de batxillerat”, que compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

Llegir més

Refugiats en el Líban protagonitzen una exposició basada en treballs de recerca de batxillerat

En el marc de la Setmana d’Accions Educatives pel Dret a Migrar, la Fundació Solidaritat UB hem editat una exposició que recull recerques d’estudiants de batxillerat sobre el conflicte a Síria, així com propostes de recerca que es poden realitzar en aquest camp. Part d’aquesta mostra se centra en la situació de les persones sirianes refugiades al Líban, en base al treball de recerca d’un alumne barceloní.

Llegir més

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework