Nous cursos per a la tutoria de la recerca de Batxillerat

Durant el primer trimestre del curs 2018-2019, oferim dos cursos gratuïts per a professorat de secundària sobre la tutoria i l’avaluació formativa del treball de recerca de Batxillerat des d’un enfocament de drets humans, desenvolupament sostenible i ciutadania global:

Curs semipresencial “Recerca de Batxillerat per a la Ciutadania Global” (30 h, Barcelona). Més info. i inscripcions: aquí.
Curs presencial “Eines per a la tutoria de la recerca al Batxillerat” (15 h, Martorell). Més info. i inscripcions: aquí.

Llegir més

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework