Assessorament del TR

Suport complementari a la tutoria, que ofereix orientaci贸 personalitzada de l鈥檃lumnat interessat a explorar l鈥檌mpacte del seu tema de recerca en l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

Es fan trobades peri貌diques, en les diferents etapes de la recerca, que es coordinen amb el professorat tutor dels treballs.

– N煤m. de persones: Individualment o en grups de fins a 10 alumnes

– Lloc: Espai facilitat pel centre o per l’ajuntament del municipi, o Centre UB Sants

– Horari: Les sessions a la UB es realitzen en horari de tarda. Les sessions al centre o al municipi poden realitzar-se en horari de tarda o b茅, en cas de grups de fins a 6 alumnes, en l鈥檋orari de tutoria del grup.

S’ofereix la possibilitat que l鈥檃lumnat participi en grups d鈥檃ssessorament tem脿tics, amb altres estudiants de batxillerat que investiguen el mateix 脿mbit.

Tamb茅 pots adre莽ar-nos les teves consultes per tel猫fon (93 403 96 12) o correu electr貌nic.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework