Exposici贸 “Interdependents, corresponsables” (2019)

Exposici贸 basada en treballs de recerca d’estudiants de batxillerat per donar a con猫ixer l鈥Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, adoptada per l’ONU.

L鈥檃cc茅s a les vacunes a l’脌frica, l鈥檃collida de persones refugiades a Catalunya, l鈥檕pini贸 sobre l鈥檈sport femen铆, la integraci贸 laboral de persones amb s铆ndrome de Down o la contaminaci贸 dels rius i el seu impacte en els vegetals s贸n algunes de les tem脿tiques presents en aquesta mostra, que subratlla la interdepend猫ncia de les problem脿tiques en el planeta i la nostra corresponsabilitat en la protecci贸 i defensa dels drets humans.

S’ofereix, gratu茂tament, en suport f铆sic (pop-up de 230 x 230 cm) als centres de secund脿ria. Cal recollir-la i tornar-la al Centre UB Sants.

Descarrega-la en PDF

Com sol路licitar-la?

Completa la聽carta de sol路licitud (en .rtf) i envia-la, amb la signatura electr貌nica de la direcci贸 del centre, a聽recercapau@ub.edu.

En el termini aproximat de dos dies laborables, rebr脿s un correu de confirmaci贸 de la reserva, o b茅 una proposta de dates alternatives.


L鈥檈xposici贸 s鈥檋a realitzat en el marc del projecte L鈥橝genda 2030 com a recurs per la recerca de Batxillerat.

Amb el suport de:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework