Recursos i propostes per a l’aula

Mapamundi dels Drets Humans

Mapamundi dels Drets Humans

Recurs educatiu per posar en relleu la interdepend猫ncia de problem脿tiques aparentment llunyanes i, per tant, la corresponsabilitat de totes les persones que habitem el planeta en la seva resoluci贸.

Propostes per a l'aula

Propostes per a l'aula

Apartat que recull propostes per treballar a l’aula el Mapamundi dels Drets Humans, aix铆 com c貌mics i fonts d鈥檌nformaci贸 per tractar tem脿tiques com la globalitzaci贸 econ貌mica, la desigualtat de g猫nere o les migracions.

Recursos did脿ctics

Recursos did脿ctics

Secci贸 que recopila recursos did脿ctics per apropar a l’aula els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Cada ODS es vincula a la Declaraci贸 Universal dels Drets Humans, i se n’ofereixen guies tem脿tiques, propostes de recerca…

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework