Air Quality e-Reporting

Enlla莽 al recurs
Autoria: Ag猫ncia Europea del Medi Ambient (AEMA)

Informaci贸 sobre la qualitat de l’aire europea comunicada pels pa茂sos membres de l’Espai Econ貌mic Europeu (EEE), inclosos els membres de la UE, col路laboradors de l’EEE i informants.

La base de dades de la qualitat de l’aire de l’AEMA consta d’una s猫rie temporal plurianual de dades de mesura de la qualitat de l’aire i estad铆stiques calculades per a una s猫rie de contaminants atmosf猫rics. Tamb茅 cont茅 metainformaci贸 sobre les xarxes de monitoritzaci贸 implicades, les seves estacions i mesures, t猫cniques de modelitzaci贸 de la qualitat de l’aire, aix铆 com zones de qualitat de l’aire, r猫gims d’avaluaci贸, assoliments de compliment i plans i programes de qualitat de l’aire.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework