Alumnat de batxillerat visita el centre d’acollida City Plaza (Atenes)

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Alumnat de Batxillerat de l’Institut Escola del Treball (Barcelona)
Curs: 2018
Etapa: Batxillerat
Idioma: Catal脿
En un viatge d’estudis a Atenes, l’alumnat de 2n de Batxillerat Human铆stic de l’Institut Escola del Treball va con猫ixer de primera m脿 el projecte de l鈥檃ntic hotel City Plaza.

El City Plaza era un hotel abandonat feia anys, al cor de la capital grega, que un grup de voluntaris/es van ocupar l’abril del 2016 per convertir-lo en un centre d鈥檃collida de persones refugiades.

Una de les alumnes va resumir l’experi猫ncia de la visita en un v铆deo.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework