An脿lisi de contingut

L’an脿lisi de contingut cerca identificar les percepcions i significats presents en una comunicaci贸 o una obra, sempre en relaci贸 a l’objecte d’estudi pr猫viament definit.

analisis-de-contenidoAplicacions:

脡s una t猫cnica de recerca recurrent que es fa servir per analitzar les dades verbals obtingudes mitjan莽ant d’altres t猫cniques de recerca: per exemple, les respostes obertes a una enquesta, la transcripci贸 d’una entrevista, d’un grup de discussi贸, d’una observaci贸, d’un document audiovisual…

L’an脿lisi de contingut tamb茅 es realitza sobre documents pr猫viament disponibles que s贸n o informen sobre l’objecte d’investigaci贸 com, per exemple, l’an脿lisi de continguts de premsa, d’una obra liter脿ria, de les lletres de can莽ons, de missatges publicitaris, etc.

Fitxa de la t猫cnica per a l’estudiant:

An脿lisi de contingut

 

Alguns exemples:

Per saber-ne m茅s:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework