Andaluna y Samir, derechos a la aventura

S猫rie d’animacions infantils produ茂da per la Junta d’Andalusia i emesa per RTVA (R脿dio i Televisi贸 d’Andalusia) per fomentar valors socials positius. Consta de 13 cap铆tols en els quals s’aborden temes com la igualtat de g猫nere, la fam铆lia, la toler脿ncia, el respecte per les difer猫ncies o la resoluci贸 de conflictes. A l’espai web es poden descarregar els clips musicals, lletres de can莽ons i altres materials relacionats. Inclou, a m茅s, orientacions per a treballar els continguts.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:, , , , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework