Apunta’t a dissenyar Estrat猫gies educatives per a la ciutadania global!

隆Oberta la preinscripci贸 a la 3a edici贸 d’aquest curs!

T铆tol propi de la Universitat de Barcelona / Modalitat a dist脿ncia / 15 ECTS

Les desigualtats agreujades pel proc茅s de globalitzaci贸 exigeixen una presa de consci猫ncia des de l鈥檈ducaci贸 que permeti generar propostes educatives s貌lidament constru茂des i clarament orientades a la transformaci贸 social.

educacion-y-globalizacionAmb aquest objectiu, es convoca el curs d’expertesa en l铆nia Estrat猫gies educatives per a la ciutadania global, que correspon al m貌dul 4 del M脿ster en Educaci贸, globalitzaci贸 i transformaci贸 social de la Universitat de Barcelona i que s’impartir脿 del 9 de gener al 27 de mar莽 del 2017 a trav茅s del seu campus virtual.

Els objectius del curs s贸n:

  • Aprofundir en el coneixement cr铆tic dels models pedag貌gics subjacents a les propostes actuals d’educaci贸 per al desenvolupament i els drets humans.
  • Dissenyar, implementar i avaluar projectes integrals d’educaci贸 en qualsevol 脿mbit educatiu per abordar el desenvolupament sostenible, la ciutadania global i els drets humans.
  • Comprometre’s i mostrar actituds per a la transformaci贸 educativa i social.

La formaci贸 s’adre莽a a professorat, educadors i educadores vinculats a entitats socials i ONG, personal t猫cnic i de suport de l鈥檃dministraci贸 educativa, i a totes aquelles persones interessades que volen ampliar els seus coneixements en aquest camp.

Per a preinscriure-s’hi, cal omplir el formulari de la part superior esquerra d’aquesta p脿gina (clicant a “Preinscripci贸 2016/2017”) i enviar una fotoc貌pia del DNI o passaport i del t铆tol acad猫mic, a m茅s del curr铆culum vitae, per fax (934021016) o per correu electr貌nic (ice-postgraus@ub.edu). Per a m茅s informaci贸 sobre els continguts del curs, es pot escriure a educaglob@ub.edu.

ice Solidaritat UB logotip mon3
L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework