Apunta’t a dissenyar Estratègies educatives per a la ciutadania global!

¡Oberta la preinscripció a la 3a edició d’aquest curs!

Títol propi de la Universitat de Barcelona / Modalitat a distància / 15 ECTS

Les desigualtats agreujades pel procés de globalització exigeixen una presa de consciència des de l’educació que permeti generar propostes educatives sòlidament construïdes i clarament orientades a la transformació social.

educacion-y-globalizacionAmb aquest objectiu, es convoca el curs d’expertesa en línia Estratègies educatives per a la ciutadania global, que correspon al mòdul 4 del Màster en Educació, globalització i transformació social de la Universitat de Barcelona i que s’impartirà del 9 de gener al 27 de març del 2017 a través del seu campus virtual.

Els objectius del curs són:

  • Aprofundir en el coneixement crític dels models pedagògics subjacents a les propostes actuals d’educació per al desenvolupament i els drets humans.
  • Dissenyar, implementar i avaluar projectes integrals d’educació en qualsevol àmbit educatiu per abordar el desenvolupament sostenible, la ciutadania global i els drets humans.
  • Comprometre’s i mostrar actituds per a la transformació educativa i social.

La formació s’adreça a professorat, educadors i educadores vinculats a entitats socials i ONG, personal tècnic i de suport de l’administració educativa, i a totes aquelles persones interessades que volen ampliar els seus coneixements en aquest camp.

Per a preinscriure-s’hi, cal omplir el formulari de la part superior esquerra d’aquesta pàgina (clicant a “Preinscripció 2016/2017”) i enviar una fotocòpia del DNI o passaport i del títol acadèmic, a més del currículum vitae, per fax (934021016) o per correu electrònic (ice-postgraus@ub.edu). Per a més informació sobre els continguts del curs, es pot escriure a educaglob@ub.edu.

ice Solidaritat UB logotip mon3
Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework