AS.VO.PL.HE con V de VOLUNTARIO

v de voluntarioAcc茅s a l’experi猫ncia
Autoria:聽CEIP Maestra Pl谩cida Herr谩nz (Azuqueca de Henares)
Any: 2011
Etapa:聽3r cicle de Prim脿ria (amb聽la participaci贸 de 1r i 2n cicle)

Experi猫ncia que va consistir en la creaci贸 d’un grup de voluntariat.

ALUMNES AMICS VOLUNTARIS DEL PL脌CIDA HERRANZ (As.VO.PL.HE.) va posar en marxa un pla de recerca-acci贸 sistematitzant un seguit d’accions cooperatives, planificades des de diferents 脿mbits, a fi de promoure accions solid脿ries en el present, i establir les bases perqu猫 aquestes actituds modelin els comportaments del futur. L’esl貌gan de l’experi猫ncia era “donar em d贸na”. Va ser guardonada amb el III Premi Vicent Ferrer.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework