• Portal Paula
  • Assessorament de treballs de recerca en just铆cia global

Assessorament de treballs de recerca en just铆cia global

Trobades mensuals d’assessorament personalitzat, en petit grup, per a alumnat de batxillerat que vol fer el Treball de recerca en q眉estions de just铆cia global, 茅s a dir, problem脿tiques de desigualtat mundial i iniciatives de transformaci贸 per la just铆cia econ貌mica, ambiental, feminista i antiracista, la defensa dels drets humans i la pau.

Les sessions s贸n presencials o per Internet. Les places s贸n limitades.

INSCRIPCI脫

A m茅s de l’assessorament personalitzat, els instituts p煤blics de Barcelona poden sol路licitar el programa “Recerca per a la Ciutadania Global” a trav茅s de la Convocat貌ria Unificada de Programes del Consorci d’Educaci贸.

M脡S INFORMACI脫

Fundaci贸 Solidaritat UB
recercapau@ub.edu
Tel. 93 403 55 38

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework