• Portal Paula
 • Punt d’informació per a estudiants de batxillerat que investiguen en justícia global

Punt d’informació per a estudiants de batxillerat que investiguen en justícia global

T’ajudem a desenvolupar treballs de recerca de batxillerat que puguin esdevenir un servei a la comunitat, fent incidència en les causes estructurals de les desigualtats i les violències, i les alternatives de justícia que reconeixen la interdependència de les persones en el planeta.

Qualsevol dels reptes identificats en l’Agenda 2030 de desenvolupament sostenible pot enfocar-se a la justícia global:

Què pots investigar? Quines fonts d’informació tens a l’abast? Quines tècniques de recerca pots aplicar?

Les trobades es realitzen al Centre UB Sants (c/ Melcior de Palau 140 de Barcelona) els dies 25 de febrer, 31 de març, 28 de abril i 25 de maig, de 16 a 17:30 hores, i continuaran el proper curs fins al lliurament del treball de recerca.

L’activitat s’emmarca en el programa «Recerca per la Ciutadania Global», que la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE) de la UB desenvolupen amb el suport de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

Per participar-hi, inscriu-t’hi a través d’aquest formulari:

  Els camps marcats amb * són obligatoris.

   

  En omplir el formulari, consento expressament a que les dades facilitades s’utilitzin per gestionar la meva participació a l'assessorament del Treball de Recerca de batxillerat a la UB. El responsable del tractament de les meves dades és FUNDACIÓ PRIVADA SOLIDARITAT UB. No es realitzaran cessions ni transferències internacionals de dades. Les meves dades es conservaran indefinidament o bé fins que jo en sol·liciti la supressió o hi revoqui el meu consentiment; cosa que puc fer en qualsevol moment. A més, tinc dret a accedir a la informació que tenen de mi, a rectificar-la, a suprimir-la, a oposar-me al seu tractament, a sol·licitar la limitació del tractament, a demanar la portabilitat de les meves dades i a reclamar davant una Autoritat de Control. Per a això, només ho he de comunicar per correu electrònic a recercapau@ub.edu.

  L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

  L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

  L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

  Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

  Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


  Una iniciativa de:
  Amb el suport de:
  Diputació de Barcelona

   

   

  Powered by Warp Theme Framework