• Portal Paula
 • Punt d’informaci贸 per a estudiants de batxillerat que investiguen en just铆cia global

Punt d’informaci贸 per a estudiants de batxillerat que investiguen en just铆cia global

T鈥檃judem a desenvolupar treballs de recerca de batxillerat que puguin esdevenir un servei a la comunitat, fent incid猫ncia en les causes estructurals de les desigualtats i les viol猫ncies, i les alternatives de just铆cia que reconeixen la interdepend猫ncia de les persones en el planeta.

Qualsevol dels reptes identificats en l鈥Agenda 2030 de desenvolupament sostenible pot enfocar-se a la just铆cia global:

Qu猫 pots investigar? Quines fonts d鈥檌nformaci贸 tens a l鈥檃bast? Quines t猫cniques de recerca pots aplicar?

Les trobades es realitzen al Centre UB Sants (c/ Melcior de Palau 140 de Barcelona) els dies 25 de febrer, 31 de mar莽, 28 de abril i 25 de maig, de 16 a 17:30 hores, i continuaran el proper curs fins al lliurament del treball de recerca.

L’activitat s鈥檈mmarca en el programa 芦Recerca per la Ciutadania Global禄, que la Fundaci贸 Solidaritat UB i l鈥Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE) de la UB desenvolupen amb el suport de la Direcci贸 de Just铆cia Global i Cooperaci贸 Internacional de l鈥橝juntament de Barcelona.

Per participar-hi, inscriu-t’hi a trav茅s d’aquest formulari:

  Els camps marcats amb * s贸n obligatoris.

   

  En omplir el formulari, consento expressament a que les dades facilitades s鈥檜tilitzin per gestionar la meva participaci贸 a l'assessorament del Treball de Recerca de batxillerat a la UB. El responsable del tractament de les meves dades 茅s FUNDACI脫 PRIVADA SOLIDARITAT UB. No es realitzaran cessions ni transfer猫ncies internacionals de dades. Les meves dades es conservaran indefinidament o b茅 fins que jo en sol路liciti la supressi贸 o hi revoqui el meu consentiment; cosa que puc fer en qualsevol moment. A m茅s, tinc dret a accedir a la informaci贸 que tenen de mi, a rectificar-la, a suprimir-la, a oposar-me al seu tractament, a sol路licitar la limitaci贸 del tractament, a demanar la portabilitat de les meves dades i a reclamar davant una Autoritat de Control. Per a aix貌, nom茅s ho he de comunicar per correu electr貌nic a recercapau@ub.edu.

  L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

  L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

  L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

  Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

  Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


  Una iniciativa de:
  Amb el suport de:
  Diputaci贸 de Barcelona

   

   

  Powered by Warp Theme Framework