Atlas of Sustainable Development Goals 2018

Enlla莽 al recurs
Autoria: Banc Mundial
Any: 2018

L’atles presenta mapes, gr脿fics i hist貌ries que mostren el progr茅s de les societats cap als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Per a cada un dels ODS, s’han seleccionat dades basades en els Indicadors Mundials de Desenvolupament: una compilaci贸 de m茅s de 1.400 indicadors per a m茅s de 220 economies sobre el desenvolupament global i la qualitat de vida de les persones.

Els continguts d’aquesta publicaci贸 estan disponibles en format PDF; les dades estan disponibles al Cat脿leg de dades del Banc Mundial i el codi utilitzat per generar la majoria de les xifres est脿 disponible a Github. L’edici贸 2017 de l’Atles dels Objectius de Desenvolupament Sostenible es pot trobar aqu铆.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework