Av铆s legal

Fundaci贸 Privada Solidaritat UB (en endavant, FSUB) posa a disposici贸 dels usuaris el seg眉ent Av铆s Legal per informar-los sobre les condicions generals d鈥櫭簊 del web. La informaci贸 detallada en el text 茅s aplicable a tots els llocs web gestionats per FSUB.

Totes les condicions d鈥櫭簊 del web aqu铆 estipulades regularan les relacions existents entre l鈥檜suari i FSUB. Per tant, la navegaci贸 i 煤s del web per part de l鈥檜suari implica, necess脿riament, l鈥檃cceptaci贸 d鈥檃questes cl脿usules.

Dades identificatives de l鈥檈ntitat

 • Denominaci贸 social Fundaci贸 Privada Solidaritat UB
 • Domicili social c/ Melcior de Palau, 140, 08014, Barcelona
 • Correu electr貌nic solidaritatub@ub.edu
 • Tel猫fon 934035538
 • Fax 934035539
 • CIF G61084950
 • Inscripci贸 al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya N煤m. 1022

Condicions d鈥檃cc茅s i utilitzaci贸 del web

L鈥檜suari es compromet a utilitzar el lloc web i els seus continguts de conformitat amb la Llei, el present Av铆s Legal, els altres textos legals del web, els bons costums i l鈥檕rdre p煤blic. En concret, l鈥檜suari s鈥檕bliga a:

 • Facilitar informaci贸 vera莽 sobre les dades personals sol路licitades, i a mantenir-les actualitzades.
 • No accedir i/o utilitzar el lloc web ni els seus continguts amb fins il路l铆cits o contraris al present Av铆s Legal i als altres textos legals.
 • No realitzar cap acci贸 que pugui alterar, danyar o inutilitzar l鈥檃ctivitat normal del lloc web.
 • No introduir, emmagatzemar o difondre qualsevol contingut que infringeixi la Llei, la bona fe i l鈥檕rdre p煤blic, el present Av铆s Legal i els altres textos del web, o que resulti perjudicial per a tercers.

FSUB no es fa responsable del mal 煤s que un usuari pugui fer del web, o dels seus continguts. Aquesta responsabilitat recau exclusivament en l鈥檜suari, especialment quan aquest provoqui danys a tercers.

FSUB es reserva el dret a limitar, en qualsevol moment i sense previ av铆s, l鈥檃cc茅s i utilitzaci贸 del lloc web i dels seus continguts a qualsevol usuari que incompleixi el present Av铆s Legal, els altres textos legals del web, o qualsevol altra norma d鈥檃plicaci贸.

Condicions de publicaci贸 de documents

Per a la publicaci贸 de documents als llocs web gestionats per FSUB – entre ells, el Mapamundi dels Drets Humans – l’usuari s’obliga a:

 • Publicar documents originals; 茅s a dir, dels quals en tingui l’autoria.
 • Publicar documents que no infringeixin els drets de propietat intel路lectual de tercers ni els drets de publicitat, comercials de propietat industrial o d’altres.
 • No publicar documents que suposin una invasi贸 de la privadesa o de la intimitat ni que incloguin dades personals de tercers sense el consentiment expr茅s i per escrit del propietari d’aquestes dades.
 • No publicar documents que constitueixin una difamaci贸 ni qualsevol inj煤ria a tercers.
 • Cedir a FSUB els drets d’explotaci贸 necessaris per a la divulgaci贸 dels documents mitjan莽ant les condicions de la llic猫ncia Creative Commons Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual 3.0 Espanya amb una vig猫ncia igual a la dels drets d’autor.

Condicions de contractaci贸

En determinades ocasions, el web pot permetre realitzar la inscripci贸 a activitats de formaci贸 gratu茂tes o de pagament.

La informaci贸 relativa a aquestes activitats es facilitar脿 en el propi web durant el per铆ode d鈥檌nscripci贸 i es detallaran les caracter铆stiques essencials de cada curs. En qualsevol cas, sempre es podr脿 demanar l鈥檃clariment de qualsevol dubte mitjan莽ant el correu electr貌nic d鈥檌nformaci贸.

Si l鈥檃ctivitat t茅 preu, aquest desglossar脿 els impostos i taxes aplicables (si s贸n escaients). Per inscriure-s鈥檋i nom茅s caldr脿 seguir els passos que s鈥檈specifiquin per a l鈥檃ctivitat en q眉esti贸. En cas de dubte o error en les dades facilitades, els usuaris poden posar-se en contacte amb FSUB, per tel猫fon o correu electr貌nic.

Fundaci贸 Privada Solidaritat UB
c/ Melcior de Palau, 140, 08014, Barcelona
Tel猫fon: 934035538
Correu electr貌nic: solidaritatub@ub.edu

La formalitzaci贸 dels documents de contractaci贸 (preinscripci贸, matr铆cula…) s贸n, per defecte, en catal脿 i, en cas que qualsevol possible traducci贸 gener茅s cap dubte d鈥檌nterpretaci贸, l鈥櫭簄ica versi贸 v脿lida ser脿 l鈥檕riginal en aquesta llengua.

Una vegada formalitzats els documents de contractaci贸 i acceptada la seva participaci贸, s鈥檈nviar脿 a l鈥檌nscrit l鈥檃cceptaci贸 i/o confirmaci贸 de la contractaci贸 mitjan莽ant el correu electr貌nic de contacte que aquest hagi proporcionat, dins de les 24 hores laborals seg眉ents a la contractaci贸. Si no rep aquesta confirmaci贸 en el termini d鈥檜n dia laborable, posis en contacte amb FSUB.

Modificaci贸 dels textos legals

FSUB es reserva el dret a introduir modificacions en qualsevol dels textos legals del web sense necessitat d鈥檃visar els usuaris. Per aix貌 茅s recomanable que l鈥檜suari els revisi peri貌dicament.

En cas de modificaci贸 de les condicions incloses en els textos legals, considerarem que l鈥檜suari accepta el nou clausulat si accedeix al lloc web a partir de la data en qu猫 es van produir les citades modificacions, i continua navegant.

Enlla莽os a tercers

El present Av铆s Legal i els altres textos legals s鈥檃pliquen 煤nicament al web i els continguts titularitat de FSUB, i no s鈥檈stenen a les p脿gines de tercers que siguin accessibles des del web.

Les p脿gines a qu猫 redirigeixin els enlla莽os publicats al web s贸n alienes a FSUB, que no es fa responsable dels continguts de les p脿gines enlla莽ades. Aquests enlla莽os es faciliten 煤nicament per a informar els usuaris de l鈥檈xist猫ncia d鈥檃ltres fonts d鈥檌nformaci贸, i en cap cas impliquen l鈥檃provaci贸 o recomanaci贸 de FSUB.

Propietat intel路lectual

Tots els continguts publicats als llocs web de FSUB (a t铆tol enunciatiu, no limitatiu: disseny gr脿fic, codi font, logos, textos, gr脿fics, fotografies, v铆deos, etc.) s贸n propietat de FSUB o dels seus titulars. Els continguts de tercers reprodu茂ts al web poden ser propietat dels seus titulars.

Tota reproducci贸, distribuci贸 o transformaci贸 parcial o total del seu contingut mitjan莽ant qualsevol procediment i en qualsevol suport est脿 subjecta a aquesta llic猫ncia.

Miscel路l脿nia

Si qualsevol cl脿usula inclosa en el present Av铆s Legal fos declarada total o parcialment nul路la o inefica莽, subsistir脿 铆ntegrament tota la resta. Totes les cl脿usules han de ser interpretades de forma independent i aut貌noma, no veient-se afectades la resta d’estipulacions en cas que una d’elles hagi estat declarada nul路la per sent猫ncia judicial o resoluci贸 arbitral ferma. En aquest cas haur脿 de substituir-se la mateixa per una que preservi els efectes perseguits per l鈥橝v铆s Legal.

Els encap莽alaments de les diferents cl脿usules s贸n nom茅s informatius i no afecten, qualifiquen o amplien la interpretaci贸 de l’Av铆s Legal.

Pot consultar aqu铆 la nostra Pol铆tica de Privacitat i aqu铆 la nostra Pol铆tica de Cookies.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework