Banco de imágenes y sonidos

Iniciativa del Ministeri d’Educació, duta a terme a través de l’Institut de Tecnologies Educatives, que té com a objectiu fonamental posar a disposició de tot el conjunt de la comunitat educativa recursos audiovisuals que facilitin i estimulin el desenvolupament de continguts educatius.

Els recursos inclosos en el Banc d’imatges i sons estan subjectes a una llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual) (CC BY-NC-SA 3.0). En conseqüència, les accions, productes i utilitats derivades de la seva utilització no podran generar cap tipus de lucre i l’obra resultant només podrà distribuir-se sota aquesta mateixa llicència. En les obres derivades, igualment, caldrà fer referència expressa a la font i l’autor del recurs utilitzat.

Facilita un important catàleg de fotografies i il·lustracions d’alta qualitat amb un cercador per temes o paraula clau. Les col·leccions permeten accedir a un determinat àmbit temàtic, vinculat amb els diferents estudis reglats. A més, inclou sons, vídeos i animacions, i permet que la comunitat educativa doni els seus propis recursos.

Enllaç al recurs

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework