Banco de imágenes y sonidos

Iniciativa del Ministeri d’Educació, duta a terme a través de l’Institut de Tecnologies Educatives, que té com a objectiu fonamental posar a disposició de tot el conjunt de la comunitat educativa recursos audiovisuals que facilitin i estimulin el desenvolupament de continguts educatius.

Els recursos inclosos en el Banc d’imatges i sons estan subjectes a una llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual) (CC BY-NC-SA 3.0). En conseqüència, les accions, productes i utilitats derivades de la seva utilització no podran generar cap tipus de lucre i l’obra resultant només podrà distribuir-se sota aquesta mateixa llicència. En les obres derivades, igualment, caldrà fer referència expressa a la font i l’autor del recurs utilitzat.

Facilita un important catàleg de fotografies i il·lustracions d’alta qualitat amb un cercador per temes o paraula clau. Les col·leccions permeten accedir a un determinat àmbit temàtic, vinculat amb els diferents estudis reglats. A més, inclou sons, vídeos i animacions, i permet que la comunitat educativa doni els seus propis recursos.

Enllaç al recurs

Etiquetes:

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework