El Barco del Exilio

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria:聽IES Virgen del Castillo (Lebrija)
Any: 2012-2016
Etapa:聽ESO i Batxillerat

Projecte amb metodologia de flipped classroom (classe invertida) que permet connectar l’aprenentatge amb la realitat i amb la hist貌ria. Es publiquen v铆deos de personatges del passat recent (utilitzant la tele per internet, i contactant amb persones properes als protagonistes de les hist貌ries) i es penetra a Twitter i Google+, creant comunitat.

L’alumnat s’aproxima als temes fora de l’aula, comptant amb material de suport elaborat pel professorat. Es preparen presentacions, v铆deos, formularis… i a classe les tem脿tiques es treballen de manera col路laborativa, q眉estionant consideracions i resultats.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework