• Portal Paula
  • Vers un batxillerat com a comunitat de recerca compromesa

Vers un batxillerat com a comunitat de recerca compromesa

Aquesta proposta cerca un replantejament del Treball de recerca com a projecte d’aprenentatge col路laboratiu, que permet consolidar compet猫ncies clau per a l’exercici d’una ciutadania cr铆tica i transformadora davant els reptes globals de sostenibilitat i drets humans que afronta la humanitat. Esdeveniments d’actualitat com la pand猫mia, les migracions o el canvi clim脿tic requereixen una mirada interdisciplin脿ria per comprendre’ls en la seva complexitat. Per aix貌, calen espais de comunicaci贸 que ajudin a aplicar els continguts de mat猫ria en l’an脿lisi, educar en valors de solidaritat i just铆cia, i apropar-se a les m煤ltiples iniciatives de l’entorn per a la transformaci贸 local i global.

Document base (Dip貌sit Digital UB),
publicaci贸 final del projecte 鈥Pand猫mia, migracions i canvi clim脿tic

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework