Tutoria de grup

Vers un batxillerat com a comunitat de recerca compromesa

Principalment, els tutors i tutores de grup donen suport a la coordinaci贸 de batxillerat per a la comunicaci贸 amb l’alumnat. Entre d’altres, la tutoria de grup:

  1. Presenta el Treball de recerca a l’alumnat: qu猫 茅s, normativa i organitzaci贸 del centre, calendari, materials de suport… (mitjans d’octubre)
  2. Prepara els documents de treball amb l’alumnat (novembre)
  3. Acull les activitats de divulgaci贸 i suport que realitzen persones externes (universitats, centres de recerca, programes…), ajudant l’alumnat a establir connexions entre els continguts de les diferents intervencions i amb els seus interessos.
  4. Anuncia i fa recordatori dels lliuraments programats pel centre, a l’aula i a l’脌gora del treball.
  5. Informa del sistema d’avaluaci贸 dels Treballs.
  6. Lliura els informes d’avaluaci贸 a l’alumnat.

Les dates indicades entre par猫ntesi corresponen al calendari de treball proposat que, durant el curs, s’adapten als diferents imprevistos que sorgeixen.

Organitzaci贸聽

Calendari de recerca

脌gora del Treball de recerca

Document de treball

Avaluaci贸 formativa (qualificaci贸 final)

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework