Be the change, take the challenge

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Barbara Anna Zielonka (professora de secund脿ria a Noruega)
Any: Setembre 2017 – Abril 2018
Etapa: Secund脿ria i batxillerat
Idioma: Angl猫s
Projecte en l铆nia obert a alumnat i professorat de secund脿ria de tot el m贸n amb l’objectiu de millorar les habilitats per resoldre problemes. Es treballa sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), per aprofundir en la seva comprensi贸 i con猫ixer els reptes per fer-los realitat.

En grups internacionals, els i les estudiants trien un problema real d’inter猫s significatiu, el defineixen, expliquen per qu猫 茅s un problema, descriuen a qui o a qu猫 afecta aquest problema, quines s贸n les seves dimensions i per qu猫 cal actuar. A continuaci贸, es generen, avaluen i seleccionen solucions per al problema, i es desenvolupa qui haur脿 de portar-les a terme i responsabilitzar-se de la seva implementaci贸 i amb quins recursos. Tamb茅 es busquen experts amb qui discutir-ho.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework