BIOPAMA Reference Information Systems (RIS)

Enlla莽 al recurs
Autoria: Programa BIOPAMA, de la International Union for Conservation of Nature (IUCN) i el Joint Research Center (JRC) de la Comissi贸 Europea
El Sistema d鈥橧nformaci贸 de Refer猫ncia (RIS) de la BIOPAMA (Gesti贸 de la Biodiversitat i de les 脌rees Protegides) 茅s un sistema d鈥檌nformaci贸 de codi obert basat en web per a la gesti贸 d鈥櫭爎ees protegides i la conservaci贸 de la biodiversitat en els 79 pa茂sos del grup d鈥檈stats d鈥櫭frica, el Carib i el Pac铆fic (ACP).

Combina informaci贸 ecol貌gica, de gesti贸, de governan莽a i socioecon貌mica per comprendre millor les interaccions entre la gent i la natura.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework