Camí coeducatiu, l’escola del demà

Accés a l’experiència
Autoria: CoeducAcció i Escola Bressol La Fontana
Curs: 2013-2014
Etapa: Infantil

El projecte consisteix en aprofundir en la influencia del gènere en la construcció de les identitats de nenes i nens.

Fruit del treball, es realitza el vídeo i la guia didàctica “L’escola del demà; una experiència coeducativa a bressol”.

L’objectiu d’aquests materials, que van comptar amb la col·laboració del Districte de Gràcia i la Regidoria de Dona i Drets Civils, és acompanyar professorat, famílies i altres agents educatius en la reflexió, el debat i la transformació dels espais educatius, per a que esdevinguin vertaderament coeducatius.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework