Carta del Consejo de Europa sobre la educaci贸n para la ciudadan铆a democr谩tica y la educaci贸n en derechos humanos

Carta del Consejo de EuropaAcc茅s al document
Autoria:聽Consell d’Europa
Editorial: Consell d’Europa
Lloc:聽Estrasburg
Any:聽2011
Idioma:聽Castell脿 (i altres)

Adoptada en el marc de la Recomanaci贸 CM/Rec(2010)7 del Comit猫 de Ministres, aquesta carta 茅s el resultat d’脿mplies consultes al llarg de diversos anys; i, tot i no ser vinculant, pret茅n constituir “una refer猫ncia important per a tots aquells que treballen en l’educaci贸 per a la ciutadania i els drets humans”. D’acord amb el Consell d’Europa, l’aplicaci贸 de la carta “far脿 que els Estats membres prenguin mesures sobre aquests temes i, en fer-ho, contribuiran a disseminar les bones pr脿ctiques i a millorar la qualitat de l’educaci贸 a Europa i a la resta del m贸n”.

Paral路lelament, la publicaci贸 Charter for All explica la carta d’una manera divertida i amigable, a trav茅s d’una exposici贸, p貌sters, un fullet per a la inf脿ncia i guies per a聽persones educadores.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework