Catàleg de recursos d’educació per a la justícia global

Enllaç al recurs
Autoria: Lafede.cat · Organitzacions per a la justícia global
Etapa: Totes
Idioma: Català

Catàleg de recursos educatius oferts per les entitats membres de Lafede.cat amb la voluntat de proporcionar eines per qüestionar i transformar de manera crítica el model social, polític i econòmic existent, «un model que», com s’indica en el document, «genera violències estructurals que deriven en greus injustícies socials». El catàleg inclou recursos sobre relacions de poder, drets humans i governança; recursos sobre pau i noviolència; recursos sobre justícia ambiental; recursos sobre interculturalitat crítica; recursos sobre perspectiva feminista, i recursos sobre justícia econòmica i social.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework