Centre d’Investigacions Sociol貌giques

Enlla莽 al recurs
Autoria: Centre d’Investigacions Sociol貌giques (CIS)

El CIS t茅 per finalitat la investigaci贸 cient铆fica de la societat espanyola, mitjan莽ant estudis, la majoria enquestes, que busquen captar les opinions i actituds de la poblaci贸. L’acc茅s a la plataforma en l铆nia del Banc de Dades permet consultar els estudis que el CIS emmagatzema des de la seva creaci贸, el 1963, i analitzar els resultats a trav茅s d’encreuaments interactius i opcions de visualitzaci贸 de taules i gr脿fics, a m茅s d’exportar-los a Excel i PDF. Igualment, des del gener del 2009, s’ofereix tamb茅 la desc脿rrega dels fitxers de microdades d’aquestes investigacions.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework