Ciència i societat

ciencia i societatAccés al web
Autoria: Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya
Idioma: Català

Apartat del web del Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat.

Inclou recursos de divulgació científica (la ciència a les escoles, la ciència al carrer, personalitats científiques catalanes…); informació sobre les càtedres UNESCO que finança la secretaria, i un subapartat específic sobre dones i ciència (amb actuacions en matèria de gènere, estadístiques sobre convocatòries públiques d’R+D+I desagregades per sexe, documents i enllaços).

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework