Citizenship education in the era of globalization. Canadian Perspectives

Acc茅s al document
Autoria: O鈥橲ullivan, M.; Pashby, K. (ed.).
Editorial: Sense Publishers
Lloc:聽Rotterdam
Any:聽2008
Idioma:聽Angl猫s

Col路lecci贸 d’articles que exploren la din脿mica entre la globalitzaci贸 i l’educaci贸 des d’una perspectiva canadenca (la qual demostra ser global, en ess猫ncia). Els articles tracen la hist貌ria de la ciutadania, l’educaci贸 per a la ciutadania i els estudis globals, i sondegen la noci贸 de ciutadania global amb les seves possibilitats i impossibilitats. Hi ha articles que informen sobre temes com ara la complexitat de la identitat dels joves de segona generaci贸 o sobre el grau en qu猫 la majoria de docents poden portar l’educaci贸 per a la ciutadania global a les aules.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework