Climate Central

Enlla莽 al recurs

Web d’una organitzaci贸 independent de cient铆fics i periodistes que investiguen i informen sobre l鈥檌mpacte en la poblaci贸 de fets relacionats amb el canvi clim脿tic (climatologia, energia, nivell del mar, incendis forestals, sequeres…). Inclou un apartat amb informaci贸 gr脿fica sobre com, per exemple, l鈥檌ncrement de la temperatura augmenta els riscos per a la salut p煤blica, ja sigui per malalties relacionades amb la calor, dol猫ncies transmeses per mosquits, al路l猫rgies al pol路len o l鈥檈mpitjorament de la contaminaci贸 atmosf猫rica.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework