• Portal Paula
  • Recursos educatius
  • Coeducamos. Sensibilizaci贸n y Formaci贸n del Profesorado: Analizar el sexismo es un paso para una sociedad m谩s justa

Coeducamos. Sensibilizaci贸n y Formaci贸n del Profesorado: Analizar el sexismo es un paso para una sociedad m谩s justa

Document (PDF) elaborat per la Conselleria d’Educaci贸 del Principat d’Ast煤ries de formaci贸 de professorat en coeducaci贸. El text aborda conceptes clau per a l’an脿lisi del sexisme en diferents 脿mbits -fam铆lia, societat, mitjans de comunicaci贸, escola, etc.- i ofereix pautes per evitar actituds i situacions de biaix sexista en l’脿mbit escolar. El text forma part d’un material m茅s ampli per analitzar el tema des de diferents 脿mbits, com la publicitat, la literatura infantil o el llenguatge.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework