Col路laborant amb el Nepal

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Secci贸 d鈥橧nstitut de Gurb, Nepal Catalunya School i Universitat de Vic
Curs: 2014-2015
Etapa: Secund脿ria
Projecte de servei comunitari de 3r d’ESO que consisteix a preparar material did脿ctic en angl猫s que serveixi a les necessitats de la Nepal Catalunya School (constru茂da en la d猫cada dels 2000 per Arquitectes Sense Fronteres).

Per al desenvolupament del servei, l’institut compta amb la col路laboraci贸 de la Universitat de Vic, que duu a terme un projecte de pr脿ctiques curriculars a la Nepal Catalunya School.

La Secci贸 d’Institut de Gurb tamb茅 duu a terme un projecte similar (Projecte Ruanda) en qu猫 l’alumnat prepara material did脿ctic en angl猫s per a les escoles ruandeses d鈥檌nfantil i prim脿ria St. Fran莽ois Coll i Santo Domingo School. Per con猫ixer-ne les necessitats, els participants en el projecte s鈥檈ntrevisten amb cooperants catalans que freq眉entment viatgen a Ruanda.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework