• Portal Paula
  • Activitats
  • Col·loqui: “El treball de recerca de batxillerat com a projecte d’ApS per a la justícia global”

Col·loqui: “El treball de recerca de batxillerat com a projecte d’ApS per a la justícia global”

L’activitat tindrà lloc el dimecres 23 de gener de 2019, de 17.30 a 19.30 hores, al Centre UB Sants. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

La Fundació Solidaritat UB organitza el col·loqui “El treball de recerca de batxillerat com a projecte d’aprenentatge-servei per a la justícia global”, que s’adreça fonamentalment a professorat de secundària, educadors i educadores vinculats a entitats socials i ONG i personal tècnic i de suport de l’administració educativa.

L’activitat tindrà lloc el 23 de gener de 2019, de 17.30 a 19.30 hores, al Centre UB Sants (Melcior de Palau 140, Barcelona). L’entrada és lliure, però les places són limitades. Per això, es prega confirmació de l’assistència a recercapau@ub.edu.

El col·loqui s’emmarca en el projecte “Interdependents, corresponsables: L’Agenda 2030 com a recurs per la recerca de Batxillerat” (2017-2019), que la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE) de la UB duen a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona; i en el projecte “Recerca per a la ciutadania global“, que ambdues entitats executen amb el suport de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework