Col·loqui: “El treball de recerca de batxillerat com a projecte d’ApS per a la justícia global”

L’activitat tindrà lloc el dimecres 23 de gener de 2019, de 17.30 a 19.30 hores, al Centre UB Sants. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

La Fundació Solidaritat UB organitza el col·loqui “El treball de recerca de batxillerat com a projecte d’aprenentatge-servei per a la justícia global”, que s’adreça fonamentalment a professorat de secundària, educadors i educadores vinculats a entitats socials i ONG i personal tècnic i de suport de l’administració educativa.

L’activitat tindrà lloc el 23 de gener de 2019, de 17.30 a 19.30 hores, al Centre UB Sants (Melcior de Palau 140, Barcelona). L’entrada és lliure, però les places són limitades. Per això, es prega confirmació de l’assistència a recercapau@ub.edu.

El col·loqui s’emmarca en el projecte “Interdependents, corresponsables: L’Agenda 2030 com a recurs per la recerca de Batxillerat” (2017-2019), que la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE) de la UB duen a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona; i en el projecte “Recerca per a la ciutadania global“, que ambdues entitats executen amb el suport de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework