Jornada: Com millorar les intervencions d’EpD?

Quins són els instruments que ens permeten valorar i millorar les actuacions pedagògiques per a la construcció d’un món més just? Quines són les propostes alternatives a nivell internacional?

Aquestes i altres preguntes es plantejaran, el 19 de gener del 2016, a la Jornada de reflexió per a la millora de les intervencions d’Educació per al Desenvolupament (EpD) que organitzem de forma conjunta EduAlter, l’Escola de Cultura de Pau, Fil a l’Agulla i la Fundació Solidaritat UB, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

EpD JusticiaGlobal 2La jornada, d’assistència gratuïta, tindrà lloc de 9 del matí a 5 de la tarda a la sala d’actes de l’Edifici de Sants de la Universitat de Barcelona (c/ Melcior de Palau 140, Barcelona) i requereix inscripció prèvia.

En l’acte es donarà a conèixer l’“Instrument de criteris de qualitat i adequació de materials i recursos d’EpD”, que EduAlter, l’Escola de Cultura de Pau i Fil a l’Agulla han elaborat per ajudar a la selecció de recursos educatius i la millora de les intervencions d’EpD.

També s’aprofitarà l’ocasió per conèixer dues iniciatives d’anàlisi proposades des d’altres latituds: d’una banda, per Vanessa de Oliveira Andreotti, de la Universitat de la Colúmbia Britànica (Canadà) i, d’altra banda, per Adelie Miguel Sierra, de la Universitat de Lieja (Bèlgica).

Tot seguit, s’oferirà el dinar i els i les participants a la jornada es reuniran per grups per analitzar l’aplicació d’aquestes eines, els reptes que representen i les línies d’acció a seguir per adaptar i millorar les actuacions d’educació i comunicació transformadora.

Per a més informació, pots escriure a edualter@pangea.org.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework