Jornada: Com millorar les intervencions d’EpD?

Quins s贸n els instruments que ens permeten valorar i millorar les actuacions pedag貌giques per a la construcci贸 d鈥檜n m贸n m茅s just? Quines s贸n les propostes alternatives a nivell internacional?

Aquestes i altres preguntes es plantejaran, el 19 de gener del 2016, a la Jornada de reflexi贸 per a la millora de les intervencions d鈥橢ducaci贸 per al Desenvolupament (EpD) que organitzem de forma conjunta EduAlter, l鈥橢scola de Cultura de Pau, Fil a l鈥橝gulla i la Fundaci贸 Solidaritat UB, amb el suport de l鈥橝juntament de Barcelona i l鈥橝g猫ncia Catalana de Cooperaci贸 al Desenvolupament.

EpD JusticiaGlobal 2La jornada, d鈥檃ssist猫ncia gratu茂ta, tindr脿 lloc de 9 del mat铆 a 5 de la tarda a la sala d鈥檃ctes de l鈥橢difici de Sants de la Universitat de Barcelona (c/ Melcior de Palau 140, Barcelona) i requereix inscripci贸 pr猫via.

En l鈥檃cte es donar脿 a con猫ixer l鈥鈥淚nstrument de criteris de qualitat i adequaci贸 de materials i recursos d鈥橢pD鈥, que EduAlter, l鈥橢scola de Cultura de Pau i Fil a l鈥橝gulla han elaborat per ajudar a la selecci贸 de recursos educatius i la millora de les intervencions d鈥橢pD.

Tamb茅 s鈥檃profitar脿 l’ocasi贸 per con猫ixer dues iniciatives d’an脿lisi proposades des d鈥檃ltres latituds: d鈥檜na banda, per Vanessa de Oliveira Andreotti, de la Universitat de la Col煤mbia Brit脿nica (Canad脿) i, d鈥檃ltra banda, per Adelie Miguel Sierra, de la Universitat de Lieja (B猫lgica).

Tot seguit, s鈥檕ferir脿 el dinar i els i les participants a la jornada es reuniran per grups per analitzar l’aplicaci贸 d’aquestes eines, els reptes que representen i les l铆nies d’acci贸 a seguir per adaptar i millorar les actuacions d’educaci贸 i comunicaci贸 transformadora.

Per a m茅s informaci贸, pots escriure a edualter@pangea.org.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework