Comerç desigual – Comerç just

Accés a l’experiència
Autoria: SETEM – Catalunya i Institut Joan Mercader (Igualada)
Any: 2014
Etapa: Secundària

Projecte que pretén fer créixer els i les alumnes com a membres actius i crítics de la societat i com a consumidors informats.

Per a aconseguir-ho, des del professorat, amb el suport i els materials de SETEM, es facilitarà informació sobre el comerç en general i el comerç just en particular, així com eines per a una recerca més personal i concreta. També s’acostarà l’alumnat a campanyes i associacions que treballen en la divulgació i venda del comerç just; i els i les estudiants realitzaran un petit servei conjunt amb SETEM, consistent en la instal·lació d’una parada d’informació i venda de comerç just al centre de la ciutat, coincidint amb la festa del comerç just.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework