C贸mics amb hist貌ria

En catal脿. Proposta interdisciplin脿ria elaborada per l’脿rea d’innovaci贸 del Consorci d’Educaci贸 de Barcelona, a partir d’una idea original d’Oriol Garcia Quera, dibuixant de c貌mic hist貌ric. Es pretenen abordar m煤ltiples processos d’aprenentatge a partir d’un treball multidisciplinari i cooperatiu, que implica les 脿rees ling眉铆stiques, visual i pl脿stica, i del coneixement social, aprofitant recursos i tecnologies digitals. Cada grup participant explica, a trav茅s d’un conjunt de c貌mics, un moment diferent de la hist貌ria.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework