• Portal Paula
  • Com pots utilitzar els continguts de Portal PAULA?

Com pots utilitzar els continguts de Portal PAULA?

Els continguts creats per la Fundaci√≥ Solidaritat UB per a aquesta p√†gina web es publiquen sota la llic√®ncia Creative Commons Reconeixement-No Comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya.¬†Pots llegir la llic√®ncia completa¬†aqu√≠¬†o un resum d’aquesta¬†aqu√≠.

Aquesta llic√®ncia significa que ets lliure de reproduir, citar i redistribuir aquests continguts en qualsevol mitj√† o format i, fins i tot, de remesclar-los, transformar-los i crear a partir d’ells sempre que respectis les condicions seg√ľents:

  • Reconeixement:¬†Has d’especificar de forma clara i visible la font, incloure un enlla√ß actiu tant¬†a Portal PAULA¬†com¬†a la present llic√®ncia¬†i indicar si has realitzat canvis respecte a l’original. Haur√†s de fer-ho de forma que no suggereixis que reps el suport o la col¬∑laboraci√≥¬†de Portal PAULA o de qualsevol dels seus autors/es per l’√ļs que realitzes¬†del material.
  • No Comercial:¬†No pots¬†utilitzar els continguts per a una finalitat¬†comercial.
  • Compartir Igual:¬†Si remescles, transformes o crees a partir dels continguts¬†de Portal PAULA, haur√†s de¬†citar la font¬†(com s’especifica en el primer punt) i difondre les teves contribucions sota la mateixa llic√®ncia que l’original.
  • No pots aplicar termes legals o mesures tecnol√≤giques que restringeixin l’acc√©s o √ļs que aquesta llic√®ncia permet, si no √©s que sol¬∑licites el nostre consentiment.

Tanmateix, aquesta llic√®ncia nom√©s s’aplica per als continguts de Portal PAULA creats per¬†Fundaci√≥ Solidaritat UB.

El portal tamb√© inclou¬†continguts¬†creats per autors/es que col¬∑laboren amb la nostra entitat, els quals estan protegits per la llic√®ncia¬†¬© Copyright de cada autor/a.¬†Per exemple, √©s el cas de les il¬∑lustracions¬†del Mapamundi dels Drets Humans, creades¬†per¬†Toni Benages i Gallard, i de les il¬∑lustracions de l’apartat Xarxes d’Investigaci√≥ per la ciutadania global, creades per AM Ketterer.

Si tens¬†alguna consulta sobre com utilitzar els continguts¬†de Portal PAULA, no dubtis a escriure’ns a portalpaula@ub.edu.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te√≤rics i pr√†ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan√ßant l‚Äôeducaci√≥ pel desenvolupament sostenible i l’adopci√≥ d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g√®nere, la promoci√≥ d’una cultura de pau i noviol√®ncia, la ciutadania mundial i la valoraci√≥ de la diversitat cultural i de la contribuci√≥ de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework