• Portal Paula
  • Com pots utilitzar els continguts de Portal PAULA?

Com pots utilitzar els continguts de Portal PAULA?

Els continguts creats per la Fundaci贸 Solidaritat UB per a aquesta p脿gina web es publiquen sota la llic猫ncia Creative Commons Reconeixement-No Comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya.聽Pots llegir la llic猫ncia completa聽aqu铆聽o un resum d’aquesta聽aqu铆.

Aquesta llic猫ncia significa que ets lliure de reproduir, citar i redistribuir aquests continguts en qualsevol mitj脿 o format i, fins i tot, de remesclar-los, transformar-los i crear a partir d’ells sempre que respectis les condicions seg眉ents:

  • Reconeixement:聽Has d’especificar de forma clara i visible la font, incloure un enlla莽 actiu tant聽a Portal PAULA聽com聽a la present llic猫ncia聽i indicar si has realitzat canvis respecte a l’original. Haur脿s de fer-ho de forma que no suggereixis que reps el suport o la col路laboraci贸聽de Portal PAULA o de qualsevol dels seus autors/es per l’煤s que realitzes聽del material.
  • No Comercial:聽No pots聽utilitzar els continguts per a una finalitat聽comercial.
  • Compartir Igual:聽Si remescles, transformes o crees a partir dels continguts聽de Portal PAULA, haur脿s de聽citar la font聽(com s’especifica en el primer punt) i difondre les teves contribucions sota la mateixa llic猫ncia que l’original.
  • No pots aplicar termes legals o mesures tecnol貌giques que restringeixin l’acc茅s o 煤s que aquesta llic猫ncia permet, si no 茅s que sol路licites el nostre consentiment.

Tanmateix, aquesta llic猫ncia nom茅s s’aplica per als continguts de Portal PAULA creats per聽Fundaci贸 Solidaritat UB.

El portal tamb茅 inclou聽continguts聽creats per autors/es que col路laboren amb la nostra entitat, els quals estan protegits per la llic猫ncia聽漏 Copyright de cada autor/a.聽Per exemple, 茅s el cas de les il路lustracions聽del Mapamundi dels Drets Humans, creades聽per聽Toni Benages i Gallard, i de les il路lustracions de l’apartat Xarxes d’Investigaci贸 per la ciutadania global, creades per AM Ketterer.

Si tens聽alguna consulta sobre com utilitzar els continguts聽de Portal PAULA, no dubtis a escriure’ns a portalpaula@ub.edu.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework