El Petit Compass

Acc茅s al document
Autoria:聽Consell d’Europa (versi贸 original, en angl猫s, del 2009)
Editorial: AHEAD 鈥 Associaci贸 d’Educadores i Educadors en Drets Humans (traducci贸 al catal脿, del 2013)
Lloc:聽Sabadell
Any:聽2013
Idioma:聽Catal脿

Document inspirat en el Compass – Manual d’educaci贸 en drets humans amb joves, que es聽basa en la seva filosofia i enfocaments educatius. El nucli聽d’El Petit Compass – Manual d’educaci贸 en drets humans per a infants (de 7 a 13 anys) s贸n les activitats dissenyades聽per a聽aquesta etapa educativa, organitzades al voltant聽de 13 temes聽(Ciutadania, Democr脿cia, Discriminaci贸, Educaci贸 i lleure, Medi ambient, Fam铆lia i atenci贸 alternativa, Igualtat de g猫nere, Salut i benestar, Mitjans i Internet, Participaci贸, Pau, Pobresa i exclusi贸 social i Viol猫ncia), els quals s’apropen a聽la realitat di脿ria i les experi猫ncies personals聽de la inf脿ncia.

Etiquetes:, , , , , , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework