El Petit Compass

Accés al document
Autoria: Consell d’Europa (versió original, en anglès, del 2009)
Editorial: AHEAD – Associació d’Educadores i Educadors en Drets Humans (traducció al català, del 2013)
Lloc: Sabadell
Any: 2013
Idioma: Català

Document inspirat en el Compass – Manual d’educació en drets humans amb joves, que es basa en la seva filosofia i enfocaments educatius. El nucli d’El Petit Compass – Manual d’educació en drets humans per a infants (de 7 a 13 anys) són les activitats dissenyades per a aquesta etapa educativa, organitzades al voltant de 13 temes (Ciutadania, Democràcia, Discriminació, Educació i lleure, Medi ambient, Família i atenció alternativa, Igualtat de gènere, Salut i benestar, Mitjans i Internet, Participació, Pau, Pobresa i exclusió social i Violència), els quals s’apropen a la realitat diària i les experiències personals de la infància.

Etiquetes:, , , , , , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework