Competents (per una educació basada en competències)

Accés al bloc
Idioma: Castellà

Bloc creat per un grup de professionals de l’ensenyament amb l’objectiu d’unificar, filtrar, seleccionar i difondre tots els materials, experiències i propostes existents en l’àmbit de les competències bàsiques de l’alumnat i les competències professionals del docent.

Aquest bloc també és un espai on confirmar que la xarxa segueix sent una de les eines més potents per a l’adquisició de qualsevol tipus de competència; l’únic requisit: saber utilitzar-la de la forma correcta.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework