Comprometidos con la Educaci贸n para el Desarrollo

Comprometidos con EpDAcc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: IES El Rinc贸n (Las Palmas de Gran Can脿ria)
Any: 2009-2010
Etapa:聽ESO, Batxillerat i聽Programes de Qualificaci贸 Professional

Projecte guardonat amb el II Premi Vicente Ferrer.

La iniciativa forma el professorat de tutories en “valors per a la democr脿cia” per despr茅s, al llarg de tot el curs i un cop per setmana, treballar els continguts d’Educaci贸 per al Desenvolupament (ED) a les tutories, on els delegats i delegades (que tamb茅 reben formaci贸 espec铆fica) tenen un paper rellevant de lideratge juntament amb el docent.

Es recopila informaci贸 i s’elabora material sobre ED que es publica a la plataforma moodle perqu猫 els seus valors s’estenguin a tota la comunitat.

En aquesta comunitat, les activitats i els projectes es fan extensibles al professorat de les diferents 脿rees curriculars, inserint els continguts d’ED dins el curr铆culum d’algunes mat猫ries. Aix铆, augmenta la participaci贸 activa dels actors educatius en la presa de consci猫ncia sobre la ciutadania global, els objectius de desenvolupament del mil路lenni i el desenvolupament hum脿 i sostenible.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework