El compromiso con el desarrollo como reto educativo

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria:聽IES Foramontanos (Cabez贸n de la Sal)
Any: 2011
Etapa:聽ESO

Katmand煤, l’ONU i l’脥ndia s贸n bases d’aquest projecte d’investigaci贸 per a la ciutadania global (III Premi Vicent Ferrer).

Una de les iniciatives que inclou consisteix a emprendre diferents activitats per finan莽ar una beca d’estudis a Katmand煤 (Nepal). Una altra iniciativa 茅s el Global Classrooms: un programa internacional basat en l’ONU, en qu猫 l’alumnat apr猫n a investigar, debatre i negociar sobre temes reals (com el tr脿fic d’animals salvatges, l’escalfament global o l’acc茅s a l’educaci贸 i el treball de nenes i dones, respectivament). La tercera activitat 茅s l’School to School, un intercanvi cultural amb una escola de l’脥ndia, amb el qual els i les estudiants s’apropen a la realitat sociocultural d’aquest pa铆s.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework