Comunidad de Aprendizaje “La Paz”

Accés a l’experiència
Autoria: CEIP-SES AA LA Paz (Albacete)
Any: Des del 2005
Etapa: Tota la comunitat educativa

Projecte basat en l’aprenentatge dialògic mitjançant les interaccions dels diferents grups de la comunitat (famílies, alumnat, professorat i entitats).

L’objectiu és augmentar la solidaritat i la igualtat i treballar la diferència. Les pràctiques d’èxit són grups interactius, assemblees i tertúlies dialògiques literàries.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework