Concurs de podcasts. Contes del M贸n

En catal脿. L’entitat de comunicaci贸 social COMSOC organitza el concurs de podcast Contes del M贸n, adre莽at a alumnat de Prim脿ria i Secund脿ria dels territoris de parla catalana i de les comunitats catalanes que viuen a l’exterior. La iniciativa pret茅n contribuir a fomentar el respecte i la toler脿ncia per la diversitat cultural, destacant el valor universal de la tradici贸 oral com a element compartit en diferents tradicions culturals del planeta. Les obres participants -en format podcast- han de reflectir la cultura i vida d’un poble, amb prefer猫ncia pels pa茂sos en vies de desenvolupament hum脿.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework